Si in cazul meu, ultima 'patzanie' cu microfoanele deasupra a avut loc tot la Adaptation la Studio, unde, la fel, juma de film a fost cu si cealalta fara. Plus ca atunci cand au schimbat rolele au oprit vreun minut filmul, spre plictiseala si nervii celor din sala, si mai era si un mos in spate care sforaia tare de tot si toata lumea radea, dar asta e alta poveste :))). Dar pentru mine, care stiam ca nu cei care au facut filmul sunt de vina pentru 'scaparile' alea,era ft stresant sa aud pe toata lumea din jur ofticandu-se de fiecare data. La Mall e intr-adevar super sa vezi un film, dar am remarcat ca fabuloasele boxe surround laterale de acolo functioneaza destul de slabutz, de regula ft incet, si numai la anumite sunete se aud. La mine acasa la bietul meu sistem 4.0 boxele laterale sunt vii tot timpul, si se aude mereu in ele muzica filmului si atmosfera, ceea ce la Multiplex rareori se intampla. Nu stiu de ce nu si le folosesc cum trebuie, dar asta e. (Ce sa mai zic despre boxele laterale de la Scala si Corso, care sunt puse acolo de design).
|