In fond de ce ne intereseaza daca un film este subevaluat sau supraevaluat ?
Eu de exemplu ma uit pe Cinemagia sa ved ce se spune despre filme ca sa imi fac o idee daca sa ma duc sau nu. Bineinteles ca am remarcat ca mai toate filmele au 4 si 5 stele am si inceput o discutie pe tema asta.
Supraevaluare : 1. Oricat sa-r supraevalua un film daca nu are ceva care sa te tenteze te duci ? Eu nu am vazut Lord of the rings si nici LOTR. Si nici nu ma tenteaza orice sa-r spune despre el.
2. Ai vazut filmul si nu intelegi de ce il supraevalueaza lumea. In primul rand cred ca il supraevalueaza cei care adora genul respectiv. Ex Spider mani, Dardevili, etc orice film cu vilenta inutila sau salvatori ai planetei / drepatatii.
P.S. la supraevaluare : A vazut cineva sa fie supraevaluat un film psihologic sau macar orice film in care sa nu primeze, bataia, fantezia, violenta inutila sau care sa nu fie facut in stil Hollywoodian ?
Subevaluare : Ai toate sansele ca exact filmul care iti place mai mult sa fie subevaluat. Bineinteles pentru ca esti altfel decat ceilalti multi.
Cred ca este mai important cu ce ramanem noi din film decat pozitia pe care o are in nu stiu ce top. Oricum nu pot avea incredere intr-un top facut de americani care au o scara de valori cel putin ciudata cand acorda Oscaruri sau daca ne-am lua dupa box-officeul lor.
Bineinteles cel mai bun film al tuturor timpurilor este cel care mi-a placut mie cel mai mult. Si bineinteles nu pot sa spun care este pentru ca voi nu sunteti de acord si veti spune ca il supraevaluez.
|