Thread: Naomi Watts
View Single Post
Old 06 Apr 2003, 00:14   #11
moovyluver
Novice

moovyluver

Se pare ca eu sunt singurul de pe-aici care n-a vazut pana acum Mulholland Drive. Nu stiu, cand am vazut afisul, m-am gandit ca e o alta tipicarie hollywoodiana, cu gagici care vor sa devine actrite, dar am citit subiectul si niste review-uri si peste tot il laudau. Trebuie sa-l vad.
Pe Naomi am vazut-o doar in doua filme. In The Ring pentru prima oara, si apoi intr-un film ciudat britanic pe TVR2 acum cateva saptamani, in care vorbea engleza britanica (din cate stiu eu ea chiar e englezoaica). Prima oara cand am vazut The Ring sincer nu prea m-a impresionat felul in care a jucat, mi s-a parut ca ii lipsea ceva, dar revazandu-l de mai multe ori intr-adevar mi-am dat seama ca tipa stie sa joace. Nu imi dau seama ce anume mi-a schimbat opinia, dar efectiv am ajuns sa o consider foarte credibila in rolul asta, cred ca s-a potrivit foarte bine cu personajul ei. Si mi se pare genul de actrita care ar fi potrivita pentru diferite tipuri de roluri, nu doar genul 'the nice girl nextdoor'. E si foarte draguta. Parerea mea e ca promite mult. Astept sa o vad si in alte filme.
moovyluver is offline   Reply With Quote sendpm.gif