Originally Posted by Aligator:
nu stiam ca Cinemagia e o biserica si ca nu am voie sa fluier in ea... scuze, nu am vrut sa iti distrug sentimentul sacrului sa te smulg din mysterium tremendum cu ironia mea de dinamovist din Stefan cel Mare (mda, de cartier)... dar eu am monopol pe pretiozitatea, snobismul, calofilia (yes, Ambra Blu, I love you, you were right) si toata gama de pozitiuni increzute de p'aici, iar din vocabular, pe vituperare... de ce? uite-asa, pentru ca e jocul meu si tu nu faci parte din el decat ca obiect...
oh, my little boy, he felt vilified with being delurked in his same feelings...
|
de-asta mi-ai placut inca de la inceput, jupine care semnezi cu aligator. ca ai singe in pula. pacat ca esti dinamovist...
pacat ca dinamo se califica in finala datorita unor penaltiuri date de corpodean. dar, cu mindria mea de stelist, pot sa va felicit pt jocul din stefan cel mare. cit a fost scoru' ? 2:4? si, pe bune acuma, nu te mai lua in gura cu toti ruptii astia in gura de pe cinemagia. stii prea bine ca amyd e cel cu muia. sfat de viata, as the song has it:
"ai grija doar de numarul unu
daca cerul cade tre sa ti se rupa pula."
asta legat de mysterium tremendum. stii tu, posterii astia de pe site nu au tupeu ala iconoclast de a da cu piatra in cer.
eu iti intind toiagul meu noduros, my dearest Robin Hood, si impreuna we might get to cross the river (hai intr-un bar si bem noi si vorbim de lucruri care pe atefisti ii depasesc).
daca vrei sa fii singur, te las, frate Don Quixote, si iti urez succes in cruciade.