|
Yes, you did, MinRep, but we forgive you. Sint insa f. interesata care din "splendorile" de care vorbim aici n-are talent mai mult ca "un melc la trapez". Sincer interesata -- ca sa nu ma uit la vreun film cu vreuna din aceste persoane, "atrasa" de "splendoarea" sa, si sa fiu dupa aceea dezamagita de lipsa acuta de talent. Asa ca ti-as fi tare recunoscatoare daca m-ai pune in garda.
Mie mi se pare ca frumusetea fizica a unui actor nu face doi bani fara expresivitate si talent: de fapt, daca un actor e un actor prost, pt. mine, acel om inceteaza sa fie atragator, ci chiar dimpotriva.
Nu vi s-a intimplat niciodata sa vedeti pe cineva si sa ziceti "Arata bine tipa/tipul"... dar numai pina cind persoana a deschis gura sa zica ceva, sau a ris?! Eu am observat ca personalitatea transforma trasaturile pina la un grad aproape incredibil: oamenii cei mai perfecti dpdv fizic pot fi f. respingatori, oamenii obisnuiti/poate chiar cu defecte fizice pot fi foarte interesanti si atragatori.
Asa ca... dear MinRep, eu as zice ca there's more to it.