View Single Post
Old 24 Mar 2003, 19:28   #57
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Hai sa-mi dau si eu cu parerea...

In primul rand, cand am vazut cine traduce, am mutat pe RTL, pt. ca acolo e sigur ca nu se baga nimeni peste Steve Martin cand zice ceva. In primul rand, premii pe care le-as da eu. Tineti-va bine!

1. Cel mai celebru obiect la OSCAR-uri: nasul lui Nicole.
2. Cea mai proasta barba: Denzel Washington (nu i i sta prea bine).
3. Cel mai bun cuplu de prezentatori: Kirk Douglas ("Oh, to be 75 again!") si fiul sau, Michael ("you're supposed to say <<And the OSCAR goes to...>>.
4. Cel mai prezent: premiu dublu, se va acorda ex-aequo lui POlanski si lui Eminem (chiar, de ce n-o venit?).
5. Cel mai bun discurs: Adrien Brody (pe bune!).
6. Cel mai des mentionat razboi: intre George W. Bush si "Bowling For Columbine".
7. Cea mai buna replica (aproximativ): "Tonight, among the nominees there are no losers. But we're gonna change it right away" (Steve Martin)

Apropo, imi place cum Kirk Douglas a subliniat faprul ca "Chicago" a fot "the winner".

Parerea mea e ca a fost cea mai buna festivitate din ultimii ani. Nu au mai lungit-o, poantele au fost mai relaxate (desi, daca ne gandim la razboi), mai decente (in afara de Jennifer Lopez si saliva - yuk!) si mai amuzante, Mickey Mouseeste celmai celebru actor negru, premiile au fost corect impartite (desi "Gangs of NY" ar fi putut primi un premiu "de consolare" pentru costume sau asa ceva; iar Eminem, gandidu-ma mai bine - cam merita OSCAR-ul - spun imediat de ce). Singurul moment mai dur a fost momentul "Bowling For Columbine". Total inutil si fara legatura cu arta, ci doar cu politica! Ma rog...

"Lose Yourself" este una dintre cele mai bune melodii rap (sau hip-hop, cum vreti) facute vreodata, in timp ce restul (inclusiv "the Hands That Built America") nu se prea remarca printre restul genului.

Si, la sfarsit, parerea mea despre Mr. Martin. Cu siguranta mai bun ca acum doi ani, mai incisiv, mai amuzant (poate un pic deplasat), dar a facut niste poante extraodinare asupra luI Mickey Rooney, Nicole KIdman, Helle Berry si (pentru cine s-a trezit f. devreme) Stitch.

Despre "Chicago", un singur lucru m-a deranjat: m-am saturat sa tot aud melodia "All That Jazz". Dar, totusi, a fost mai ine decat dele unsprezece ori de cate s-a auzit - acum cativa ani - "My Heart Wil Go On".

Ne vedem la anu'!
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif