View Single Post
Old 24 Mar 2003, 14:18   #52
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
incep prin a spune ca am gresit in ceea ce priveste atitudinea Academiei fata de Roman Polanski...au fost super de treaba ca i-au dat Oscarul si au trecut peste tot scandalul cu tipa aia...bine, dupa parerea mea, nu-l merita dar asta e altceva!
editia asta a fost super-marfa...m-am bucurat foarte tare pentru Oscarurile lui Nicole Kidman, CatherineZeta-Jones, Chicago pentru montaj si al lui Eminem...Mi-a parut rau ca n-a luat Ice age Oscarul pt Animated Feature...
Chicago degeaba ziceti voi, dar a fost un film foarte marfa...si eu ziceam initial ca nu are cum sa fie cine stie ce, dar am ramas foarte placut impresionata de el...Catherine Zeta Jones a jucat extraordinar...si montajul a fost super-marfa...
Gangs Of New York? premiu pentru el mai bun film? sa fim seriosi!...da...Daniel Day Lewis poate merita Oscarul...poate meritau si scenografia un Oscar...costumele...Martin Scorsese...dar atat!

nu stiu...mie mi-a placut editia asta...nu prea am ce sa comentez...
Irina Nistor a fost intr-adevar mortala...traducerea de la monologul lui Gollum(sper ca asa il cheama) a fost dementiala...si mi-a placut si cand si-a dat cu parerea despre motivul pentru care apar microfoanele in filme...dacum sunt rea pentru ca si eu anul trecut credeam acelasi lucru...dar din fericire a fost aici Amyd care m-a lamurit...ii multumesc inca o data...
mi-a placut si cand pocea numele...nu stiu de ce trebuia sa le traduca...