View Single Post
Old 15 Mar 2003, 00:27   #37
Flavius
Senior

Flavius

Am ascultat toate cele 5 melodii nominalizate pentru “Cea mai buna muzica scrisa pentru un film (Cantec original)” si de departe “The Hands That Built America” al celor de la U2 mi s-a parut cel mai bun cantec. Nu stiu exact cat de reprezentativa este aceasta melodie pentru filmul “Gangs of New York” si in ce masura sublinieaza idea filmului, insa eu as da Oscarul baietilor de la U2. Si cred ca asa vor face si membrii Academiei, dat fiind caracterul patriotic al cantecului, mai ales ca acum, in ajunul unui razboi, pe toti americanii ii incearca un sentiment de patriotism.
Dintre celelalte melodii un concurent mai serios mi s-a parut cantecul cu influente latino “Burn It Blue” din coloana sonora a filmului “Frida”. N-as trece cu vederea nici peste “I Move On” din soundtrack-ul filmului “Chicago”, tinand cont de media de varsta a membrilor Academiei care s-ar putea arata nostalgici la vremurile de la inceputul secolului trecut. Melodia in stil country “Father and Daughter” a adus filmului pe care il reprezinta singura nominalizare la Oscar si cu atata va ramane sau cel putin asa presupun. Nici cantecul lui Eminem “Lose Yourself” nu prea vad cum ar putea obtine Oscarul, insa nu pot sa nu ma mir de aceasta nominalizare. Se pare ca Slim Shady are fani si in randul membrilor Academiei.

Duminica 16 martie a.c. la ora 18:00 nu pierdeti emisiunea "Pro TV Magazin" de la postul amintit mai sus, unde vor fi rememorate cateva "Momente de Oscar" - o recapitulare a castigatorilor din anii trecuti.
Flavius is offline   Reply With Quote sendpm.gif