Originally Posted by snatchro:
Pentru cei care au TAIFUN: sigur merge folosit on-line? Merge fara probleme si la Amazon (co.uk/de) sau alte site-uri (care, bineinteles, trimit colete in Bucuresti prin alte firme de curierat decat Posta Romana)? Trebuie sa fac de fiecare data cerere, sau il pot folosi cand vreau?
|
Eu am card "taifun" si am cumparat fara probleme de pe amazon.co.uk si amazon.com. Cardul este valabil 2 ani si poti cumpara oricand, fara nici o cerere prealabila (cu conditia sa ai bani in cont :wink: ). E mai safe sa depui bani in contul cardului virtual atat cat ai nevoie pentru tranzactia respectiva. Pentru comenzile din SUA trebuie sa fii inarmat cu multa rabdare, pentru ca dureaza circa o luna pana iti primesti coletul.
Am si eu o intrebare: ce site-uri care vand casete video uzate (si prezinta o minima garantie de securitate in ce priveste tranzactia si seriozitatea vanzatorului) livreaza si in Romania? Am incercat pe Amazon si nu merge. Mi se pare absurd sa poti cumpara produse noi, dar nu si uzate, dar asta e, Romania nu se afla deocamdata pe lista.