View Single Post
Old 09 Mar 2003, 00:14   #13
Aligator
Novice

Aligator

do major

1. Amyd: scuze, nu stiam ca Cinemagia e o biserica si ca nu am voie sa fluier in ea... scuze, nu am vrut sa iti distrug sentimentul sacrului sa te smulg din mysterium tremendum cu ironia mea de dinamovist din Stefan cel Mare (mda, de cartier)... dar eu am monopol pe pretiozitatea, snobismul, calofilia (yes, Ambra Blu, I love you, you were right) si toata gama de pozitiuni increzute de p'aici, iar din vocabular, pe vituperare... de ce? uite-asa, pentru ca e jocul meu si tu nu faci parte din el decat ca obiect...
oh, my little boy, he felt vilified with being delurked in his same feelings...
P.S. internetul e prea democratic pentru ca un interzis aruncat pe grumazul meu sa aiba vreun efect, sweetheart; si apoi, eu unul am spus doar adevarul...

2. Ricciotto: problema nu e daca tu stiai sau nu stiai; problema nu e daca eu stiam sau nu stiam... problema e ca odata folosesti informatia minimalizant ("roman din clasa medie... citeste Dilema...etc, Gorzo, cine-o mai fi si ala) si dup'aia saruti unde ai scuipat si ti se pare palatable si opinia mai inainte dispretuita devine fashionable ( 8) :lol: :o :roll: :lol: :lol: )
No hard feelings... 500 de cuvinte ca sa te explici e cam mult... "cauzele sunt scuze" (undeva prin Magnolia, sau ah nu, prin Ocean's Eleven, ma insel, cred ca era o replica din Traffic)