View Single Post
Old 07 Mar 2003, 23:33   #7
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Andrei Gorzo este intr-adevar un critic excelent si in mod cert preferatul meu. L-am remarcat in revista Secolul 21 unde avea niste articole minore in comparatie cu cele scrise de Ada Rosetti, St. Aug. Doinas sau Alex Leo Serban, dar extrem de bine scrise( ca si cele din Dilema). Ultimul impreuna cu Mihai Chirilov intra foarte bine in categoria criticilor penibili...atunci cand am fost la lansarea cartii "7 scenarii" a lui Cristian Mungiu, Chrilov(sper sa nu-l confund) trebuia sa prezinte o parere avizata despre opera. in loc sa faca asta, a vorbit tot timpul despre un sms pe care i-l trimisese Mungiu si de nu stiu ce prieten pe care il regasise (eram oare la emisiunea Surprize Surprize si nu mi-am dat seama?) datorita acestei lansari...cand a fost atentionat mai in gluma mai in serios, ca divagase mult prea mult de la subiect, a recunoscut ca nu citise ce avea de comentat, dar ca era convins ca scenariile erau excelente! asa cum a remarcat si editorul lui Cristian Mungiu, reusise sa vorbeasca despre orice altceva, mai putin despre scenariile in sine...
Cat despre Alex.Leo Serban, de cand scrie cronici in revista Elle si s-a intalnit la Cannes cu Liza Minelli, a capatat o atitudine foarte snoaba si superficiala...ma si mir cum mai discuta cu muritorii de rand...probabil ca este un efort infiorator!