Mihai, imi place foarte mult ce spui, si mai ales tonul frumos, spre deosebire de al altor stimati domni. Nu stiu de ce unii dintre noi simtim nevoia nu doar sa criticam, ci sa desfiintam, cite un film. Sint foarte de acord cu ultima ta fraza, si daca sintem oameni siguri pe noi si pe opiniile noastre ar trebui sa ne pastram echilibrul indiferent de supra-publicitate ori, dimpotriva, indiferent de huiduielile maselor.
Exact asa mi s-a parut si mie, ca Entii sint prea mici in comparatie cu ceilalti copaci.
Despre Rohirrimi: cred ca detaliile veneau sa completeze identitatea lor ca "popor de calareti". Drapelul lor verde cu armasar alb, de ex. Sau, stilpii decorati cu capete de cai din sala tronului lui Theoden. Nu?
Mie Faramir nu mi s-a parut deloc sters, dimpotriva. Mi s-a parut ca are o prezenta f. intensa!
Mi-ar face mare placere sa mai discutam amanunte, dar cred ca ii innebunim pe oamenii de pe forumul asta, asa ca mai bine discutam in particular.
In orice caz, si orice-ar zice detractorii, mie mi s-a parut ca filmul asta a continut ceva momente de "sublim". Le-a observat si altcineva?