Si eu am considerat ca acest ar fi singurul motiv serios...dar...tot mi se pare destul de stupid...daca esti asa de falit cum probabil sunt ei, atunci nu vad de ce te-ar deranja ceva bani in plus...onoarea ca onoare, dar te rog, atata timp cat nu te poti mandri ca ai o imagine cel putin buna la filme, atunci ar trebui sa te bucuri ca vine cineva sa iti vad filmele...peste toate, nu cred ca problema care se pune este daca sa vezi sau nu filmul, caci daca intr-adevar vrei, atunci il iei pe un CD, si cu asta ai rezolvat problema.
Ce ma deranjeaza in realitate este faptul ca tot timpul cand eu merg la un film mai intra oameni si pana la o jumatate de ora dupa ce a inceput respectivul(intr-o sala deobicei goala), dar cand eu vreau sa intru...heh...tot timpul imi doresc sa fiu punctual, dar sunt sigur ca toti stiti ca uneori pur si simplu nu poti.
Imi pare rau mai mult de ei, nu de altceva...esti sarac si nici nu vrei bani...fiecare cu parerea lui, dar nu cred ca este cel mai inteligent lucru de facut.
Apropo de nr. de spectatori, ati reusit sa prindeti o sala goala? Eu nu am avut ocazia, ci in cel mai "bun" caz mai erau doar alti trei spectatori pe langa mine...The Curse of The Jade Scorpion...acela era filmul.
|