|
Am zis ca nu ma bag in discutia asta, dar la ultimul mesaj m-am cam oprit.
In primul rand, intreaga idee a topicului este cam prostuta, ca sa spun asa. Apoi, Brad Pitt este genial (cu mici exceptii). Dupa aceea, daca orbim de actori frumosi, John Malkovic (genial din punctul meu de vedere) nu prea are ce cauta.
Si am ajuns la ceea ce ma intereseaza pe mine. Cand am vazut "Titanic", am fost surprins sa vad ca, contrat a tot ce auzisem, DiCaprio se descurca bine. Eram eu destul de tanar pentru a-mi da seama care-i faza cu filme bune, actori buni, premii, valoare, idei ascunse s.a.m.d., dar in toti acesti ani am ramas la parerea ca DiCaprio este un actor de valoare. Oricum o intoarceti, macar intr-un film DiCaprio e BUN, daca nu chiar GENIAL (exagerez, dar asa e). Nu va place "Titanic", incercati "Romeo+Julieta", "This Boy's Life", "Eclipse" (sau cum s-o fi numit filmu' ala) s.a.m.d. Vin imediat in tara si "Catch Me If You Can" si "Gangs of New York". Daca nici unul dintre acestea nu va convinge...
Si, ca o incheiere, daca e sa respectam cerintele topicului, "Baieti frumosi in filme minunate" (care pare adresat tipeselor si poponarilor), DiCaprio cam intra.
|