View Single Post
Old 28 Feb 2003, 16:58   #21
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by theo:

De acord cu tine. As mai adauga ca si varsta la care vezi un film conteaza (la fel ca si in cazul cartilor, de altfel). Banuiesc ca in adolescenta as fi apreciat altfel Stapanul Inelelor, si m-as fi entuziasmat la fel cu majoritatea copiilor de pe aici. Mi s-a intamplat ca acum cativa ani sa-mi placa foarte mult un film vazut la tv. Anul acesta am reusit sa fac rost de el si m-am grabit sa-l revad la sfarsitul unei zile stresante de munca. Rezultatul a fost o dezamagire totala. O sa mai astept ceva timp pana sa-l revad ca sa pot raspunde daca de vina a fost dispozitia de moment sau trecerea timpului.

Tocmai am citat un mesaj care cita un alt mesaj care cita alt mesaj...

Ca vedem cu totii "copii" caare se entuziasmeaza la "LOTR", nu ma supara, dar eu vad si oameni mai... trecuti prin viata! Si cred ca si voi, restul...

Iti spun eu, de vina nu a fost nici trecerea timpului nici dispozitia de moment. De vina a fost FILMUL! Si dupa o zi stresanta de munca, e mult mai indicata o comedie, decat vreo trei ore de... "Lord of the Rings".

Dar, ca sa nu fiu prea... carcotas, intr-o astfel de zi as prefera "LOTR" in locul unui film mai greu. Dar...
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif