Cu toate astea si multe altele care mi s-au mai intamplat si mie Patria ramane totusi cinematograful meu preferat. Imi plac mie scaunele pentru ca sunt comode.
NU imi place deloc Multiplexul. In primul rand nu imi place conceptul unui astfel de cinematograf un fel de supermarket de filme, mi se pare ca diminueaza valoarea filmelor. Pe de alta parte m-am enervat foarte tare ultima data cand am fost pentru ca au incurcat rolele. Nu mi-a venit sa cred: am vazut inceputul filmului apoi sfarsitu' si apoi restul partilor si acestea intr-o ordine aleatoare. O sa credeti ca asa era filmul, dar l-am vazut ulterior la HBO si nu era deloc asa. In al treilea rand ma enerveaza ca oamenii care se duc la film acolo nu se duc la un anumit film pe care vor sa-l vada. Nu, ei se duc la film pur si simplu, se duc la filmul care ruleaza la ora aceea, oricare ar fi acela. Plus ca scaunele nu sunt asa de comode ca la Patria, angajatii sunt idioti, sunt cozi imense si in sala sunt tot timpul smecherasi care comenteaza.