Thread: Cinematografe
View Single Post
Old 26 Feb 2003, 12:30   #26
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Inca ceva legat de cinema...
Ce frumos e sa lucrezi la stat... degeaba.
--Pe scurt--
Locul: Patria, acum cateva saptamani.
Ora: 8:45. LUNI.
Ma duc sa iau bilet.
Vanzatoarea: "Cati sunteti?"
Eu: "Doar eu..."
V: "Treb'e sa fie 5!"
Nu era prima data...
ora 8:54.
Eu: "Suntem 5!"
V (catre cea care rupe biletele) : "Sunt 5?"
Dansa: "Da."
V (catre mine) : "Dati-mi banii!"
Eu (dandu-i 4 x 10.000) : "Unul pentru acum. Randul 14, locul 21."
V (cu o grimasa) : "Sunt fara locuri." (in fine, si eu am fost absurd, cu cinci in sala si sa mai vreau si loc!)
Vanzatoarea mai vocifereaza ceva cu o tipa din spatele ei. Curentul (pentru ca prin gaura de geam se face curent) imi zboara o bancnota inauntru; inainte ca sa mai apuc sa zic ceva, tanti zice...
V: "Mai trebuie zece mii."
Eu: "Pai, v-am dat 40."
V: "MA!"
Eu: "Daca va spun... O bancnota a cazut inauntru."
V: " Nu zau?" Si o cauta pe dedesubt, in spate, nimic. Eu, rosu. "Ma, ca te si iau la bataie, tu minti!"
Eu: "Nu, doamna!"
V: "Nu sunt decat 3!"
Eu: (nu stiu cum de mi-a venit ideea) "Vedeti in sertar!"
V: (care mi s-a parut a fi cam impertinenta) : "Da, uite, nu stiam... Da..." (si mi s-a parut ca a facut pe niznaiul, intentionat).

Frumos, nu? Intr-un cotidian central cineva scria ca Patria e un cinematograf select. Probabil ca din acest motiv. Lasand la o parte ca nu mai e ce-a fost dupa premiera Con-Air, personalul nici nu se chinuie sa-l intretina. Nu o data am gasit floricele cand am intrat in sala printre randuri si, bomboana, acum ecranul incepe sa se destrame. Cel putin asa era cand am fost ultima oara, acum cateva saptamani. Daca ceva s-a schimbat intre timp, va rog sa-mi ziceti. Eu nu mai trec pe acolo, chit ca tanjesc dupa o asemenea sala mare.
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif