Corect - lumea fara sali de cinema - de neconceput.
Home Theater - misto chestie - vreau si eu dar am observat, de cand mi-am luat DVD player, (HT va urma sper intr-un an doi) ca imi iau DVD-urile pentru a avea filmele care mi-au placut si m-au impresionat la cinema mereu la indemana.
Cat despre faza cu a merge la cinema spre a vedea un film impreuna cu alti oameni - din pacate la fiecare film la care am fost si erau mai mult de 15 personae in sala (uneori chiar mai putini) am avut cel putin 1 "wise guy" de injurat care trebuie sa-si auda "gandurile", sau un mobil care nu stia sa taca din gura si sa avertizeze omu prin vibratii, sau pe altul care, desi mobilul "cuminte" vibreza tacut, se hotaraste ca trebuie sa raspunda si sa se converseze fara macar sa iasa din sala ca doar deh - "afacerile" NU pot astepta. Tre sa si traim din ceva nu? Eu nu zic nu - poate suna seful, mama, nevasta - trebuie raspuns dar se poate spune si soptit - "sunt la cinema, te sun eu cand ies" sau "asteapta 2 secunde sa ies din sala ca nu pot vorbi".
Deci poate ca in 10 - 20 - 30 de ani in salile de cinema care vor mai exista va creste si nivelul de civilizatie al spectatorului. Si atunci - ma voi duce la cinema si pentru placerea de a vedea un film impreuna cu alti oameni.