Originally Posted by ricutza:
...multi, in momentul in care vad un film care le-a placut, il includ automat in aceasta categorie sau invers, daca nu le-a placut filmul este categoric prost...pe de alta parte e destul de greu sa judeci un film intr-un mod obiectiv! daca filmul nu-ti place nu mai stai sa te gandesti cum joaca actorii sau ce face regizorul.
|
Parerea mea (hâc) : dispozitia de moment are si ea un cuvant greu de spus - Exemplu: exista momente cand din cauza stresului, oboselii generate de munca, probleme de zi cu zi samd, nu poti digera usor un film "greu" si preferi o comedie, chiar ceva cu cafteli, poveste simpla, personaje superficiale, efecte speciale spectaculoase, bum bum si tot asa ...
Pt mine de ex. exista filme despre care sunt de acord ca sunt proaste dar mi-au placut la momentul respectiv si, la fel, filme bune care nu mi-au placut (uneori nici chiar ulterior).
Iar cat despre partea cu scosu banilor din buzunar - ce sa zic - industria cinematografica e pe bani (si inca grei) pana la urma ceva compromisuri sunt necesare nu?