View Single Post
Old 24 Feb 2003, 15:17   #20
MihaiD
Novice

MihaiD

Send a message via ICQ to MihaiD Send a message via Yahoo to MihaiD
La mine ordinea cronologica a fost LotR (filmul) - toate cartile - Lotr (filmul again) - iar TT este cu va urma (maine).

Nu prea mai pot spune multe chestii in plus fata de ce s-a zis deja pe aici despre LotR decat ca dupa ce am vazut filmul (si mi se pare super tare) cartea mi-a placut chiar mai mult (cam aici e momentul cand m-am declarat fan Tolkien) iar LotR dupa carte si mai mult.

Mi se pare un film foarte bun. Nu zic nu, mici scapari exista, dupa cum ati aratat si voi mai pe aici dar incercarea de transpune pe film cartea lui Tolkien mi se pare mai mult decat reusita (avand in vedere complexitatea) iar majoritatea prietenilor mei care au vazut doar filmul au perceput intriga (ma rog cu mici exceptii - atat de mici ca nici nu trebuie notate) ca si cand ar fi citit si cartea. Cea ce oricum mi se pare o chestie tare - ne putem gandi la n exemple de filme dupa carti mult mai putin complexe decat asta care "reusesc" sa transmita cu totul si cu totul altceva decat ideea perceputa in carte.

Orisicat - discutia e extrem de interesanta si o sa revin dupa ce vad (IN SFARSIT ...) TT maine. Sunt tare mandru de mine ca am reusit sa refuz cu incapatanare tote versiunile pirat ce s-au vehiculat in jurul meu pt a-l putea vedea in premiera (personala) la cinematograf.

Ciao