Thread: 8 Mile
View Single Post
Old 23 Feb 2003, 11:17   #6
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Da, cam asta emarea problema cu "8 Mile": Bunny Rabbit (hai sa-i zicem asa) tot compune, dar nu auzim nici o melodie de-a lui (cum am zis, in afara de cele din off) si chestia asta m-a cam dezamagit. Nu sunt un fan Eminem, dar imi place cum canta. Ma relaxeaza, daca vreti.

Si, daca tot suntem aici, nu sunt chiar de acord ca filmul este doar pentru fani. Ei o sa jubileze, logic, dar altii pot sa se lase "fermecati" de Kim Basinger un pic mai diferita. In plus, unele scene sunt destul de savuroase si nu neaparat din cauza lui Eminem (de exemplu, atunci cand impusca cu vopsea masina politiei sau cand el si Mecki Pfifer canta in timp ce repara masina). Chestiile astea sunt compensate de stupiditatea altor scene (aia cand handicapatu' ala - MC Bob? - s-a impuscat in ****, de ememplu).

Daca as fi fost un fan Eminem, stiti ce mi-ar fi placut sa vad? Un tip mic, cu ochelari, chel, mai sfios, amator de muzica tehno pe care Eminem si a sa gasca l-ar fi snopit in bataie. We're all made from stars, no? :lol: :lol: :lol:
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif