mie mi-a placut foarte mult de Eminem in filmul asta, chiar daca aproape s-a jucat pe sine. mi-au placut si Kim Basinger si melodia "Lose Yourself"...si cam atat!
m-a cam deranjat faptul ca tot filmul se chinuie sa compuna melodia respectiva, dar nu ne arata ce se intampla cu ea...probabil ca finalul il aflam in noaptea Oscarurilor!
filmul prezinta o alta perspectiva a ceea ce inseamna a compune rap si in asta, as spune eu, consta originalitatea...
intr-adevar nici dialogurile si nici modul in care este prezentata viata din acele cartiere marginase, nu sunt foarte credibile...acest lucru a avut insa si un avantaj pentru ca a iesit astfel in evidenta Eminem cu naturaletea sa...momentele cand e pe scena si are emotii mi s-au parut extrem de bine interpretate...sincera sa fiu am avut multe dubii in ceea ce priveste talentul actoricesc al lui...probabil ca nu poate sa joace multe tipuri de personaje, dar pe cele pe care le interpreteaza, le interepreteaza bine...pentru mine a fost o surpriza placuta!