Thread: Harry Potter
View Single Post
Old 16 Feb 2003, 09:05   #9
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Site-uri despre HP exista....nenumarate. Daca tot am mentionat asa, ma gandesc ca am putea evidentia importanta internetului pentru cartile cu HP.
S-au creat nenumarate site-uri dedicate cartilor. Cele care mi-au atras mie atentia au fost cele gen rpg( vezi Hogwarts Extreme)
In mod cert internetul a avut un rol extrem de important pentru publicitatea cartiilor.
Bineinteles, majoritatea site-urilor sunt dedicate copiiilor, si rareori reprezinta interes pentru o perioada mai mare de timp.
Initial am zis ca HP mi-a schimbat radical viata...intalnisem o multime de adolescenti, sa le spunem, cu care credeam ca stabilisem o legatura. Superficialitatea lumii si-a aratat insa fata, si astfel, acuma, dupa peste un an de cand am intrat in aceasta lume "HP", pot spune ca practic din zecile de persoane pe care el cunoscusem mai vorbesc doar cu doua si in cazul acestora relatiile s-au mai racit.
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif