View Single Post
Old 15 Feb 2003, 15:54   #22
Demona
your Worst Nightmare

Demona

..okeeeeey...

..Thunder are dreptate...filmele au fost filmate simultan...luni se faceau filmarile la Fellowship of the Ring, martzi la The Two Towers shi miercurea era dedicata "to" The Return of the King. Faza cu DVD-ul: pe DVD-ul "Fellowship of the Ring" este o versiune mai lunga (+30 de minute in plus) care au fost taiate pentru versiunea cinematografica(pacat, cred ca faza asta au facut-o doar sa se faca bani mai multzi de pe urma filmului). In plus pe acelashi DVD mai sunt shi seceventze de la filmarile LOTR(backstage) shi secventze din The Two Towers. A mai aparut o versiune de DVD la FotR - Special Edition: contzine 4 CD-uri...cu tot ce vrei shinu vrei (aproximativ - "The Two Towers" not included)... Prin Romania nu prea am vazut DVD-urile LOTR. Poate doar la magazinele de specialitate, dar mai repede le gasitzi...piratate! Nu garantez acele 30 de minute incluse! ricutza...shtiu cum e sa ashteptzi premiera...te felicit ca ai rabadarea!!! a true fan! (a filmului in general)

Acum...intrebare mare...cine poate sa imi spuna cine eu fost actorii (sau actorul - daca a jucat rol dublu), ce i-au interpretat pe Elladan shi Elrohir(fratzii lui Arwen) in LOTR? PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keep the LOTR Pride alive...