Hmmmm...
Am revazut "The Fellowship of the Rings" (pe marile ecrane) saptamana asta. Parca e totusi, mai bun decat primul! :oops: :oops: :oops:
Intre timp, m-am apucat si sa citesc cartile (m-au atacat mai multi - in lumea la care va puteti uita pe fereastra - pentru ca critic filmul fara sa fi citit cartile) si as vrea sa fac cateva remarci:
- parca filmele sunt mai slaba asa (logic), dar nu ma deranjeaza ca s-a sarit peste o groaza de pagini;
- referitor la faza cu Gimli comic relief... Cum de i-a venit lui PJAX ideea geniala sa-i faca si pe Meryy si Pippin niste natafleti care aproape ca habar n-au in ce se baga (cel putin in prima parte)? Adica, din cate am citit eu pana cum, se pare ca sunt destul de destepti si experimentati (chiar mai mult decat Frodo) ca sa plece intr-o astfel de calatorie. In varianta cinematografica, ei sunt doi tipi tot timpul infometati, sinceri, dar prostuti, ca au dintr-odata mici sclipiri de geniu ratate de regizori (vezi in "Two Towers", cand Merry ii da lui Pippin (sau invers) motive pentru a nu se intoarce in Comitat si pentru a continua sa lupte.
|