Thread: Should I worry?
View Single Post
Old 13 Feb 2003, 11:07   #7
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Cinematografe cred ca vor exista in continuare, nu trebuie sa ne facem griji pentru viitor. Mereu vor fi persoane (precum subsemnatul) care vor dori sa mearga doar la cinema pentru a vedea filme (excluzand TV-ul). Pirateria o sabotez pe cat posibil. Incepand din 2000 am reusit sa ma tin de cuvant si nu am luat nici un film pe CD, vreun MP3 sau joc piratat. Trebuie insa sa se tina seama si de tarifele de la spectacole. Ma bucura gandul ca vor fi infiintate si alte multiplexuri, dar la ce bun daca acolo se duc doar cei care au bani mai multi decat altii?
Nu imi permit nici in ziua de azi sa ma duc la Mall, din cauza banilor. 69.000? Sa fim seriosi. Cu banii astia ma duc sa vad doua filme in centru. Nu zic nu, sunt spectatori carora le este indiferent pretul (daca este, bineinteles, in limitele rezonabilului), dar eu nu ma numar printre ei.
In Germania un bilet la film costa 9 Euro. Am cascat ochii cat cepele la inceput, dar apoi mi-am amintit ca ei au si alte lefuri. Daca preturile la bilete or sa urce si la noi in asemenea hal, si veniturile nu prea, atunci cred ca o sa ma mai duc la cinema doar o data sau de doua ori pe an, la vreun Star Wars, Matrix, Spielberg sau alte filme mult mai bune. Si poate ca ma voi holba doar la TV cu ecranul lui de doar 55 cm...
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif