In Bucuresti se tot construiesc multiplexuri, dar cate se construiesc in restul oraselor tarii? Hai sa zicem ca un multiplex ar fi exagerat, dar ica un nou cinematograf nu ar strica. Iar problema nu este doar cea de timp! E evident ca majoritatea de aici sunt de parere ca cinematografele nu vor disparea si ca toti prefera cinematograful, dar eu va intreb, cati dintre "outsideri" (hai sa-i numim asa) gandesc la fel? Ma refer la cei care merg o data, de doua ori pe an la cinematograf!
Filmele enumerate de PoliFanAthic au sanse sa ajunga la noi cam cum a ajuns "Monster's Ball". Intre timp, ele pot fi vazute la tot felul de retrospective prin Bucuresti si, in mai, La Transilvania International Film Festival (vorbim noi atunci).
Si, desi Semaca radea, nu v-as dori un razboi pe aici, mai ales unul care ar intrerupe realtiile dintre tari. Nu de alta, dar ar incuraja si mai mult pirateria!
Eu continui sa sustin (atat cat pot) ideea de cinematograf. Dar cred ca "Cinemagia" o poate face mai bine decat mine. Alaturi de alte mijloace mass-media.
A, da! Despre "8 Mile" si "LOTR 2". E adevarat, nu am prea mare apreciere pentru "The Two Towers", dar cateodata ma intreb daca nu cumva mi-a placut "8 Mile" prea mult! :lol: :lol:
|