Thread: Die Another Day
View Single Post
Old 09 Feb 2003, 20:18   #18
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Deja ma doare capu' de cat am citit pe topicu' asta (in vreo trei limbi).

In primul rand, nu e un film serios, asta e clar! In al doilea rand, melodia este mai slaba decat restul, dar placuta, totusi. Dupa aia, M s-asa nu face mai nimic in film, asa ca femeie sau barbat, acum nu prea conteaza (cativa fani BOND o sa se lege de mine aici). Apoi, daca stai linistit pe spate la cinematograf, ai ocazia sa te distrezi putin (decat sa te stresezi la "The Two Towers" - vedeti voi in cateva saptamani) si sa incerci sa ghicesti trimiterile la celelalte filme cu BOND. Iar daca nu le gasesti, sunt postate pe IMDb.com oricum.

Chestii pentru care merita (cica!!!) sa vezi filmu'! Adica chestile care mi-au placut:

1. prima Bond-girl de coloare.
2. nu sunt sigur, dar cred ca e prima data cand il vedem pe Bond cu barba. Iar daca nu, e pentru prima data cand intra intr-un hotel in pijama si cere o camera (fara obisnuitul Vodka-Martini).
3. Berry arata superb alaturi de o gramada de diamante.

Filmul este, inr-adevar, ridicol si pueril. Nu cred ca mai trebuie sa dau si alte exemple. Brosnan si Berry arata bine impreuna si replicile taioase ii apartin si altora in afara lui Bond.

Ca sa fac si eu un clasament, nu-mi pot aminti cele mai bune Bond-uri. Mentionez doar "Thunderball", "Goldfinder" si "For Your Eyes Only". Dintre filmele cu Brosnan, "Tommorow Never Dies" rulz!!! "Goldeneye" si "The World Is Not Enough" sunt si ele amuzante si concureaza serios cu unele din restul seriei.
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif