View Single Post
Old 06 Feb 2003, 14:09   #9
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mi se pare ca este o idee destul de proasta sa discuti ce inseamna un film bun, folosindu-te de un chestionar, pentru ca depinde foarte mult de fiecare persoana in parte...
exista multe probleme in legatura ca aceasta denumire de: film bun...multi, in momentul in care vad un film care le-a placut, il includ automat in aceasta categorie sau invers, daca nu le-a placut filmul este categoric prost...pe de alta parte e destul de greu sa judeci un film intr-un mod obiectiv! daca filmul nu-ti place nu mai stai sa te gandesti cum joaca actorii sau ce face regizorul. Totusi aceasta atitudine este extrem de gresita...
pentru mine un film bun este un film in care regizorul reuseste sa comunice cu mine...reuseste sa-mi explice povestea bine, sa-mi explice jocul actorilor, alegerea muzicii, montajul etc. adica reuseste sa subordoneze totul unei idei. trebuie efectiv sa simt o legatura intre mine si el...trebuie sa simt ca nu face tot ce face doar ca sa-mi ia banii...chiar vreau sa vad ca omul ala are ceva de spus, ceva interesant ceva care sa merite sa-mi petrec cateva ore in sala de cinematograf!
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif