filmul asta a fost o dezamagire pentru mine...nu m-au incantat niciodata prea tare filmele cu James Bond dar cel putin nu mi s-au parut penibile...efectele speciale lasa mult de dorit, actiunea este plictisitoare, Bond este lipsit total de orice urma de umor iar Halle Berry(nu stiu daca asa se scrie numele ei dar acum chiar n-am unde sa verific!) este foarte departe de femeia fatala care ar vrea sa fie. Chiar si melodia: Die Antoher Day este mult sub nivelul melodiilor anterioare ("Goldeneye", "The World is not enough" sau "Tommorow nerver dies").
Ambra Blu...intrebai de ce are nevoie lumea de James Bond...banuiesc ca din aceleasi motive pentru care exista si telenovelele...trebuie sa fie super-eroi care sa bata oamenii rai, trebuie sa fie situatii limita pe care ei sa le depaseasca...inainte mai era si motivul efectrelor speciale...mereui am avut senzatia ca filmele cu Bond prezentau tot felul de chestii interesante:masini cu telecomanda etc. Din pacate filmul Die Another Day nici macar nici macar acest lucru n-a putut sa faca!
|