View Single Post
Old 04 Feb 2003, 09:18   #5
i_matei
Veteran

i_matei

Filmul mi s-a parut o revelatie...
Din punctul meu de vedere a relansat seria LOTR. Primul episod mi s-a parut nejustificat de lung si plictisitor (in 3 ore aproape ca adormeai). La "the two towers" am fost efectiv tintuit in fotoliu de la inceput pana la final.
Mi se pare ca merita toti banii, si trecerea lui Frodo pe un plan secund mi se pare total binevenita. Celelalte personaje dupa parerea mea sunt cu mult mai interesante si atragatoare.
Primul film a avut un rol introductiv, in care a prezentat personajele, intriga si toate cele si acu in episodul 2 a inceput adevarata actiune.
Ca sa fac o comparatie, as spune ca din punct de vedere al spectaculozitatii seria LOTR se compara cu noua serie Star Wars.
Pe cat de slab a fost primul Phantom Menace pe atat de misto si reusit a fost Razboiul clonelor. Asa e si cu LOTR...
Nu am citit cartile si nici nu intentionez sa o fac, prefer sa astept ultimul episod si sa sper ca e cel putin la fel de bun ca al doilea.

Ca incheiere, nu pot sa nu remarc genialul personaj Golum, poate cel mai complex personaj din tot filmul... Si cand te gandesti ca e facut 100% pe computer, nu poti sa nu ramai uimit si extaziat...
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif