Comparatie: The Fellowship of the Ring vs. The Two Towers
A naibii piraterie. Copii de clasa a cincea au ajuns sa vada un film la o juma' de luna dupa premiera americana. Imediat ajungem ca in "Minority Report": vedem filmele inainte ca ele sa fie facute.
In primul rand, as vrea sa spun ca nu sunt un fan al lui Tolkien sau al seriei. Nu am citit trilogia, iar primul film mi s-a parut un... fiasco. Deci, nu am mari aprecieri nici pentru "The Two Towers".
Cu toate astea, mi se pare un film mai bund ecat primul. Ceva mai multe momente de respiro si mai multa atentie pe personaje (desi Frodo nu isi gaseste locul in film), Gollum devenind chiar fascinant (asa, semanand un pic cu John Nash). Dar, Peter Jackson exagereaza din nou in actiune (Uruk Hai aia foloseau niste sisteme mecanice extraordinar de avansate, avand in vedere cat erau de urati si prosti), devenid de multe ori ridicol (dar foarte coerent, trebuie sa recunosc). Concluzia: MAI BUN, DAR TOT MAI E DE LUCRU... MULT!!!
Astept sa alte pareri, injuraturi, scrisorele "de amor" de la fani infocati ai seriei sau de la cei de pe cealalta baricada.
[img][/img]
|