Din seria[lul] "James Bond - supererou britanic ce joaca in filme americane" va prezentam episodul : "Mori altadata [maine, poate]"
A fost odata un spion. Shi pentru ca TOATA lumea il cunoshtea ["Shaken, not stirred"] mama lui i-a zis James Bond. [Daca mama lui ar fi fost rromani i-ar fi zis : Hagentu' zeruzerusheptee].
Shi agentu' asta, ma tata mah, avea o chestie genetica. Pe ce punea mana spargea sau strica. Cum ii zicea cineva : "Mah Bula, macar de data asta sa-mi aduci inapoi mashina [sau shalupa sau alta mashina sau avionu sau alta mashina... sau macar ceasu'. Barem ceasu' sa-l mai vad inapoi.]"... cum facea tot posibilul sa NU se intample asta.
Shi M shi Q au tot incercat sa-i bage mintzile in cap da' el nu shi NU.
Ca sa nu fie sigur, pardon singur cineva [nu shtim inca cine... da' eu unu' tare ash vrea sa shtiu] s-a gandit ca ar fi bine daca l-ar inconjura de mitutze [fetitze frumoase adicatelea]. Altcineva insa [nu shtim nici de data asta cine... dar ii multzumim calduros pe aceasta cale] s-a gandit sa-i dea de furca. Mai bine ii dadea o furca [parerea mea]. Astfel au aparut totzi maniacii posibili care vor sa distruga lumea [Why would they want such a thing we still don't know]. Probabil nu au treaba acasa. Pai unde itzi mai ramane timp de distrus lumea in zilele noastre? Sa fim serioshi... ca prea e trasa de par.
P.S. Daca nu atzi priceput o iota din cuvintele mele e bine. Daca nu shtitzi nici daca sunt pro sau contra lu' Hagentu' zeruzerusheptee iar e bine.
P.S. [2]. Daca vretzi sa shtitzi toate acestea... :roll: o sa va mai deranjez cu un mesaj.