Thread: Cinematografe
View Single Post
Old 24 Jan 2003, 16:31   #12
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Mie imi place sa ma duc la cinema la fiecare premiera. In afara de cele proaste. Am prins microbul in '93 si situatia mea s-a "inrautatit" dupa ce am vazut Jurassic Park. Pe atunci aveam cam 12 ani. Am inceput sa locuiesc acum 3 ani in Bucuresti (prima oara cand am vazut un film cu sunet Dolby Surround fiind Palmetto la Patria). Acum sunt total dependent de cinema si de sunetul Dolby. Asa ca incerc sa-mi dramuiesc cat mai bine ce primesc de la parinti pentru a vedea cat mai multe filme cu cat mai putini bani (spectacole cu tarif redus).
Dar pur si simplu nu imi convine faptul ca dau 40.000 la Patria si trebuie sa ma uit la un ecran care este mai ingust de 2,35:1, plus ca mai are si un ochi de panza dus. Pe langa faptul ca biletul intreg il opreste tanti la intrare si nu il rupe. Imi propun sa nu mai dau pe acolo pana la vara. Ce parere aveti de conditiile pe care la ofera cinematografele Romaniafilm/particulare?
La Multiplex(Mall) nu am fost niciodata pentru ca numai RATB-ul ma costa 12k + inca ~70k biletul, asa ca prefer sa ma duc la un cinema din centru, mai aproape si mai ieftin.
Si inca o intrebare: (ca sa stiu la ce sa ma astept): Ce cinematografe stiti ca vinde bilete si te lasa sa intri in sala chiar daca esti SINGUR?
[Numarul minim stiu ca este de : 6 - Elvire Popesco & Cotroceni Glendale; 5 - Patria & Luceafarul & Studio Martin; 2 - Europa & Lira]
Va invit sa scrieti ce experiente ati avut din partea cinematografelor (nu numai a celorlalti spectatori), astfel incat sa evitam anumite locuri/ore, ca sa nu ne ducem degeaba si filmul sa nu ruleze. (Mai ales Luni la ora 9 la Patria/Miercuri 11 Luceafarul/ora 12 la Glendale!)
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif