View Single Post
Old 22 Jan 2003, 12:30   #40
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Originally Posted by Guinevere:
Quote:
On 2002-11-17 15:45, Lady_Skar wrote:
Pentru cine n-a citit cartzile "Lord of the rings", sfarsitul de la "LOR:Fellowship of the ring" este super neasteptat. Mai aveam putin si strigam la omul cu proiectorul de la Patria de ce a taiat filmul. Dar asta din cauza propriei ignorantze...

Pentru ca stiam ca e doar prima parte a povestii eu nu m-am speriat asa rau :smile:

De fapt, e chiar un sfirsit super bine gindit si facut, IMHO: moartea lui Boromir, mutata de la inceputul volumului doi la sfirsitul primei parti a filmului, este un final emotionant, foarte potrivit cu restul. Fara faza asta, am fi ramas probabil zicind "Ei si?!" Pe cind asa... we are hooked. Tocmai de-aici protestele care se auzeau in sala cind se termina filmul! :smile: Oamenii statusera 3 ore pe scaun si mai voiau!

Nu stiam ca LoTR va fi un film din mai multe parti...si cand s-a terminat m-am luat cu mainile de cap gandindu-ma ca o sa trebuiasca sa mai indur vreo 160 de minute din ce eu consider un film fara nici un farmec, prea lung si in consecinta plictisitor.
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif