Originally Posted by Guinevere:
Quote:
On 2002-11-17 15:45, Lady_Skar wrote:
Pentru cine n-a citit cartzile "Lord of the rings", sfarsitul de la "LOR:Fellowship of the ring" este super neasteptat. Mai aveam putin si strigam la omul cu proiectorul de la Patria de ce a taiat filmul. Dar asta din cauza propriei ignorantze...
|
Pentru ca stiam ca e doar prima parte a povestii eu nu m-am speriat asa rau :smile:
De fapt, e chiar un sfirsit super bine gindit si facut, IMHO: moartea lui Boromir, mutata de la inceputul volumului doi la sfirsitul primei parti a filmului, este un final emotionant, foarte potrivit cu restul. Fara faza asta, am fi ramas probabil zicind "Ei si?!" Pe cind asa... we are hooked. Tocmai de-aici protestele care se auzeau in sala cind se termina filmul! :smile: Oamenii statusera 3 ore pe scaun si mai voiau!
|
Nu stiam ca LoTR va fi un film din mai multe parti...si cand s-a terminat m-am luat cu mainile de cap gandindu-ma ca o sa trebuiasca sa mai indur vreo 160 de minute din ce eu consider un film fara nici un farmec, prea lung si in consecinta plictisitor.