Thread: Marfa si Banii
View Single Post
Old 21 Jan 2003, 11:14   #19
Semaca
Veteran

Semaca

L-am prins si eu pe HBO!

Nu mi-a venit sa cred ce-au facut oamenii astia!

In primul rand m-a impresionat naturaletea dialogurilor, net superioara oricarui film romanesc facut din '89 incoace!

Dupa cum stiam inca de la Balanta, Razvan Vasilescu e bestial! Mi-a placut sfarsitul, cand le-a sugerat baietilor ca-i are-n buzunar numai prin mimica, cu un minim ajutor din partea dialogului!

In rest cei doi baieti sunt excelenti in rolurile inconstientilor care parca de fapt asteptau geanta cu "medicamente" ca pretext pt. o excursie-n Bucuresti!

Si discutiile de pe drum, care, contrar parerii unora, sunt exact genul de chestii marunte, idioate si fara importanta de la care ajung uneori sa se certe doi prieteni buni!

Da! si felu-n care sunt aduse la realitate atat personajele principale, cat si spectatorii in momentul "accidentului". Exact cand credeai ca totul s-a-ncheiat, iti dai seama ca de fapt de-abia incepe!

Cam atat! Sper ca HBO-ul sa dea si Occident si Furia, sa vad cum au evoluat Bucur si Papadopol!

Woody Allen
Semaca is offline   Reply With Quote sendpm.gif