Thread: Harry Potter
View Single Post
Old 20 Jan 2003, 13:48   #6
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Nici eu nu stiu ce vroiam exact sa spun...ma gandeam probabil la faptul ca relatiile de prietenie sunt greu de mentinut la un nivel put amical intre o fata si un baiat...desi am auzit undeva ca acestea pot fi cele mai bune prietenii...hmmm.
Oricum, faptul ca formeaza un triunghi este din nou destul de interesant. Inseamna in orice caz stabilitate, si chiar in cazul in care unul din triunghi dispare, se poate mentine o oarecare forma.
Care este insa elementul de baza? Intr-adevar Hermione este "adoptata" si acceptata de cei doi, dar eu cred ca ea este elementul de baza. Harry este centrul, in jurul sau se intampla toate, dar singur nu ar reusi mai nimic...cand spun asta ma gandesc la diversele intamplari care au avut loc...si ce rol important au avut Ron si Hermione in toate. Mai ales Hermione, a avut un rol esential in cartea a doua, si in a treia...corect? In prima Ron si Herm au avut cam aceiasi importanta, dar in rest...Ron nu are multe atuuri, si din aceasta cauza nu reuseste sa se faca intotdeuna de folos...dar apoi apare Krum. Si misiunea sa de a o salva pe Hermione. Ma intreb daca asta s-a intamplat fiindca era singura optiune, sau fiindca Harry tine mai mult la Ron? Chiar nu stiu...
Ajunge acuma...am teme si multe de facut. Sa aud ce parere ai. Cine este cel mai important din triunghi? Din jurul lui Harry practic...apropo, ma gandesc la mitul androginului pe care-l studiem la scoala...acolo sunt doi sa formeze ceva perfect...aici sunt 3. Oare o drgaoste intre Ron si Hermione ar afecta relatia celor trei? Caci, o dragoste intre oricare din triunghi si o alta persoana ar avea ca consecinta intrarea acelei persoane in cercul(heh...ex-triunghiul) lor.
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif