Thread: Furia
View Single Post
Old 20 Jan 2003, 13:34   #13
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mie mi-a placut foarte mult Furia! pe moment nu prea mi-am dat seama dar am stat si m-am mai gandit, am vazut si Marfa si Banii...mie mi se pare ca Furia este continuarea acestui film.
Dialogurile nu sunt atat de realista ca cele din Marfa si Banii dar actiunea este mult mai complexa decat cea de acolo. reflectarea realitatii nu este singurul scop al filmului Furia...
Mi se pare ca personajul Luca (sper ca asa il chema) continua degradarea personajului Ovidiu. Imi dau sema ca sunt un pic influentata de faptul ca tocmai citesc "Cel mai Iubit dintre pamanteni", dar nu credeti ca se poate stabili o paralela intre cele doua?In mod normal ar trebui sa va intreb daca nu s-ar putea stabili o paralela intre Ovidiu, Luca si Petrini pentru ca mi se pare ca toti se degradeaza ca personaje, dar Ovidiu mi se pare ca e foarte putin analizat in "Marfa si Banii".asa ca as ramane doar la Petrini si Luca...
ma rog...era doar o idee...
care dintre cele trei titluri:Furia, Joint si Exit vi se pare cel mai potrivit si de ce credeti ca s-a renuntat la fiecare dintre ele? si de ce totusi sunt mentionate in prezentarile filmului?...
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif