Thread: Velvet Goldmine
View Single Post
Old 16 Jan 2003, 03:51   #8
Guinevere
Senior

Guinevere

Send a message via ICQ to Guinevere Send a message via AIM to Guinevere Send a message via Yahoo to Guinevere
OMG, vocea lui Ewan in Mulan?!? Si eu n-am bagat de seama?!? Pesemne ca pe acea vreme n-aveam urechile antrenate... Vai-vai... /trecut Mulan pe lista "de revazut" (si reascultat!!!).

Da, da, vad eu ca aici s-au adunat toti fericitii care au vazut Trainspotting si A Life Less Ordinary...

Ei, dar oricum NoOne, e fain ca te-ai bagat in seama, uite cum ma mai luminez si eu... Si mie mi-a placut Billy in LV la nebunie!

Daaar.... iata ce-am mai redescoperit eu despre Velvet Goldmine! Christian Bale is in it, too, as Arthur Stewart, cine-o fi ala, ca eu nu-mi aduc aminte despre un astfel de personaj. Deci poate imi explica si mie cineva ce facea el prin filmul ala?

Iata si o poza cu numitul Arthur http://members.fortunecity.com/christianbale/bw2(1).jpg

Oameni buni, dar citi baietzi superbi au mai incaput in filmul asta?!? Rhys-Meyers, for a start, pe urma McGregor, Bale, parca si Edward Norton era pe-acolo... :roll: Mi-e si teama sa-l vad! I'll be completely dazed!