View Single Post
Old 10 Jan 2003, 13:26   #12
Guinevere
Senior

Guinevere

Send a message via ICQ to Guinevere Send a message via AIM to Guinevere Send a message via Yahoo to Guinevere
Heeeei, n-am zis ca nu mi-a placuuut! Iata, ma declar (si n-aveti decit sa dati cu pietre): sint Harry Potter fan, 36% obsessed according to this quiz http://www.fuuko.com/hpquiz.html

N-am vazut filmul decit o singura data so far, asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea in a knowledgeable way, dar si mie mi-a placut Dobby, si eu as fi vrut un phoenix mai impresionant, si sint super de acord ca pentru cine n-a citit cartea e destul de greu sa-si dea seama cam ce se petrece, si adaug ca pt cine a citit-o si i-a placut e si mai groaznic, pentru ca omul ala o sa sufere la maxim pentru orice inconsecventa. Iar cind scenaristul e Kloves, si regizorul Columbus, you're in for a massacre.

Si totusi, si totusi, copiii sint scumpi, chiar daca mai au de invatat, all the cast look their parts, some even act them out, costumele si decorurile sint minunate, si probabil sint inca destul de copil ca sa apreciez calitatea de basm a povestirii si sa nu ma impiedic de efectele speciale prea trase de par.

Iar cit despre Branagh, draga NoOne, cu mult regret ma voi lua de dumneata, in a friendly but aggresive way!! Cum adica, nu stii why all the hype about Branagh?!?!?

Eu de cind am vazut minunatul sau "Much Ado About Nothing" (pe care tot el l-a adaptat si regizat) am fost complet cucerita de jocul lui superb, stilul si inteligenta lui. Mai are la activ un Henry V premiat cu Oscar, un Love's Labour's Lost sub forma de musical (hilarious!), un Twelfth Night -- doar regizat de el, un Hamlet unic fie numai si prin faptul ca nu omite nici un cuvintzel din piesa... asta doar Shakespeare (desi cred ca mai sint si altele).

A vazut cineva Dead Again? SUPER! Cu a sa (pe vremea aia) Emma Thompson si cu un very winsome and intriguing Andy Garcia. Ei, si mai are el multe filme. O mai da si in bara, ca de exemplu cu Frankenstein (Helena Bonham-Carter -- sotia, de Niro -- monstrul, el insusi -- Victor). Dar ca e un mare actor si ca a facut minuni in a-l aduce pe Shakespeare aproape de noi, ei bine, asta eu zic ca e incontestabil!

/gets off the soap-box and takes a bow