View Single Post
Old 18 Dec 2002, 12:57   #96
io
Novice

io

PTR. RICUTZA

Imi place ca esti idealista. Si eu am fost si inca mai sunt asa.Dar nu e bine , pentru ca nu rezolvi nimic in tara asta.Sa stii ca am incercat o conferinta de presa cand ne-am intors din Los Angeles. Am vrut sa aratam toate hartiile , sa le pun caseta de la Ziua Nat. a Romaniei , cu oficialitatile americane care comentau ca se bucura ca ne cunosc , pentru ca au auzit ca exista un filmulet romanesc cu sanse. Crezi ca fost cineva interesat ? Nu. Au sunat cativa la CNC si li s-a spus ca nu exista nici un film in situatia asta. Stii de ce ? Pentru ca ei cunosc doar regulamentul aferent categ " cel mai bun film strain " - adica AMPAS invita tara sa trimita un film. E , la alte categorii te poti duce de capul tau. Am vazut un scurt metraj englezesc care a costat 1 milion de dolari!!! La sfarsit aveau o lista interminabila cu multumiri. Noi la cine sa multumim ? Noua insine.
De la filmul asta ne-am atras multi dusmani.

PT. RICCIOTTO

Misionarul ala plictisit- uita-l ! Cred ca este de al nostru si dupa criticile aduse. Ca american nu poti sa spui ca povestea a naspa , pentru ca e prezent cu caderi in timp, ceea ce la ei e perfect.Eu am banuieli , da' nu conteaza.
La Zilele Castelului Bran , la inceputul lui nov, in conditii de ploaie si DV am prezentat un montaj scurt , vorspan-ul si clipul muzical. E acolo au fost turisti americani , care ne cautau prin multime pe urma sa le spuna ca le-a placut , sa afle mai multe de film , chiar sa se ofere sa ne ajute.Acum de ex. trimitem casete intr-o fercire.
Poate ai dreptate cu site-ul. Vrei sa stii ceva - am intrat intr-o mica pauza.Adevarul ca si site-ul l-am facut in trei zile ! Eu stiu ca am dat synopsis-ul lui Ted. Dar promit ca fac toate verificarile , daca tu spui ca nu suna prea bine.
Noi am cumparat un scenariu scris de Nicu Covaci, Radu Aneste Petrescu si Ioan Carmazan.Apoi rescrierea sau adaptarea a fost facuta de Ted Nicolaou. N-as vrea sa ma repet dar cred ca povestea i-am scris-o lui Amyd. Chestia cu Castel Film , cu suma platita lui Ted , imbunatatirile.
Noi numai suntem in legatura cu Mihai pentru ca din pacate n-are pic de caracter.E foarte talentat dar atat. Multe minciuni care ne-au scarbit. Eu stiu ca l-am ajutat mult - cu filmul si transportul lui pana in SUA.Iar acum citesc ca filmul a costat doar 500 usd! Mai mult ca bunicul lui avea nume... minciuni, minciuni, minciuni.

Cornelia
io is offline   Reply With Quote sendpm.gif