View Single Post
Old 17 Dec 2002, 19:29   #90
io
Novice

io

Ricciotto si ricutza cred ca nu va suparati ca voi intra maine sa va raspund si voua , trebuie sa plec ca am un copil bolnav acasa si din pacate cablul e cazut acasa ca intram de acolo.
Am multe de spus si chiar ma bucur ca pot sa-mi descarc sufletul.Nu ma deranjeaza critica atata timp cat este facuta in cunostiinta de cauza.E usor sa vorbesti , mai greu e sa faci ( asa ni s-a intamplat si la cascade , efecte , pirotehnie ...).
Apropos de buget - ca sa nu uit ptr.AMYD si cred ca si pentru voi - in buget mai calculati cca 15.000 usd pentru cascadorii din prima filmare , ca sa zic asa - aproape tot ce s-a facut a cazut( ca arata ...) , si am refilmat in 2000 inca o saptamana cu un alt cascador coordonator.Vorbeam cu Bogdan Uritescu azi ca daca l-am fi cunoscut atunci , poate altfel era.
" Vlad" a fost primul nostru film. De atunci am mai facut doua lung metraje ( al doilea este in postprod) si doua scurt metraje.De la primul film si pana acum am invatat ca in lumea asta nu trebuie sa ai bun simt.In 1999 am avut prea mult si ca urmare unii care au lucrat la film , au vrut sa bifeze inca un film in dreptul lor. Atat si nimic altceva.Asa nu se poate face film de calitate.

Bye, bye la toti. Vorbim maine.
Cornelia
io is offline   Reply With Quote sendpm.gif