View Single Post
Old 17 Dec 2002, 16:55   #87
io
Novice

io

Ma bucur tare mult ca vreti sa "vorbim" ! Si ma bucur ca numai sunt inamicul public numarul 1 ( ca asa am avut senzatia ).Imi cer scuze ca n-am putut intra pana acum.!Sper ca nu e tarziu.
Voi raspunde pe rand la toate intrebarile. E mai usor asa.
1.Ptr. calexandru
Sincer ? Nu prea , dar depinde la ce te-ai referit: la rezultat sau la ecouri ? Fara sa incerc a ma disculpa , dar iti voi scrie cum s-a facut filmul.
Filmarile in 1999 - nici pe departe nu au iesit cum am vrut noi si mai ales cum a vrut Adrian ( sa-i zicem regizor , desi tu l-ai infierat foarte tare ).Era primul nostru film, noi veneam din afara lumii si am avut senzatia ca toti si-au dorit sa bifeze filmul. De atunci am mai facut inca doua filme ( ultimul este in post-productie si este o co-productie cu fonduri Eurimages)si doua scurt metraje ( unul din ele fiind " I hope..." facut cu banii nostri ).Acum stiu cum trebuia sa ma iau de toti !Vreau sa spun ca vis-a-vis de nestiinta romaneasca de a face un film de genul asta cinstit iti spun ca sunt multumita. E un inceput! exista fundatia , apoi putem cladi.Chiar vorbeam astazi cu Bogdan Uritescu apropos de filme de actiune. Daca il stiam in 1999 probabil ca altfel ar fi fost Oricum , in 2000 am refilmat o sptamana din cauza unor lupte ( ce puteam reface din ele !)
Daca ma refer la ecouri - sunt si mai multumita ! Chiar si discutiile care au fost aici spun multe.Nu mi-e frica de comentarii negative. Important este sa putem discuta si sa inteleaga toata lumea ca e usor sa vorbesti , mai greu e sa faci ( exact asa s-a intamplat cu efectele , pirotehnia si multe altele ).Sa stii ca nu din nestiinta am fost pacaliti de unii , ci din prea mult bun simt ( pe care recunosc ca acum nu-l mai am ). Ecourile internationale sunt si mai bune ! Vreau sa spun ca filmul este vandut la HBO din faza de filmare ( aia proasta din 1999 ) pe o suma mult mai mare decat orice film romanesc de pana acum .
Fiind multi bani de ai nostri nu ma poate acuza nimeni ca am pacalit !Pot fii acuzata ca mi-am pierdut banii ?! Vom vedea. Este inca o provocare pentru mine.Sa vand ceva ce tu zici ca e foarte prost , iar eu nu sunt de aceeasi parere( si multi altii ).As avea inca multe sa-ti spun , dar nu vreau sa te plictisesc.
Cornelia
io is offline   Reply With Quote sendpm.gif