View Single Post
Old 14 Dec 2002, 04:30   #9
eliza
Senior

eliza

Quote:

De asemenea o si rog sa dezvolte ideea thread-ului: Ce actori romani iti plac si de ce?
Poti sa aduci si piese de teatru ca argument.

cu placere,dear! din "ingerul electric" de radu macrinici, regia radu afrim, mi-a placut cum au jucat toti actorii, dar in principal antoaneta cojocaru. din "sex, drugs, rock&roll", de eric bogosian, regia florin piersic jr, mi-a placut...florin piersic jr(e singurul actor...). din "creatorul de teatru", de thomas bernhard, regia alexandru dabija, mi-a placut bineinteles marcel iures, dar si constantin draganescu, foarte mult! din "bent", de martin sherman, regia elie malka, mi-au placut cristian iacob, daniel popa, si acelasi constantin draganescu. din "popcorn", de ben elton, regia razvan savescu, mi-a placut lia bugnar. din "drept ca o linie", de luis alfaro, regia radu apostol, mi-a placut marius manole. din "tunelul", de ernesto sabato, regia gavriil pinte, mi-a placut zoltan butuc. si, last but not least, din "alge (bernarda's house remix), regia radu afrim, dupa o idee de federico lorca, mi-au placut absolut toti actorii. pacat ca nu semai joaca piesa in bucuresti...a! am mai uitat pe cineva-- din "zaruri si carti", de tommy mcweeney, regia florin piersic jr, mi-a placut petre fumuru, ala care prezinta povestirile adevarate :smile:.
eliza is offline   Reply With Quote sendpm.gif