Quote:
On 2002-12-12 01:36, ricciotto wrote:
mie, personal, discutia mi se pare fascinanta, nu doar interesanta.
daca filmul isi va face banii in occident ramine o intrebare deschisa, indiferent cit de reusit este, dpdv artistic sau macar "mestesugaresc" vorbind. bine impachetat, din pura natura a subiectului, e posibil sa scoata incasari serioase pe video; multa lume e plictisita pe lumea asta si subiectul vampirilor tratat chiar la ei acasa pare o incercare meritorie de a ucide o seara, din perspectiva americana cel putin. europenii s-ar putea sa fie mai putin tentati. numai sa se bata moneda pe treaba asta in marketing-ul din strainatate. cumva. i dunno, it might work. cit despre distribuirea lui pe marile ecrane, nu cred ca incape discutie, sa fim seriosi. chiar, care a fost ultimul film romanesc distribuit in cinematografele americane? sau: sa fi fost vreunul? vreodata? nu am nici o idee :smile: dar pe video?
ricciotto
|
Nimeni nu cred ca si-a pus problema sa mearga pe marile ecrane.Eu zic ca nu s-au gandit la asta. Filmul asta se leaga de mitul Dracula , dar este impletit si cu o poveste de dragoste. Din cate stiu va rula scurt anul viitor si pe ecrane la americani.Cert este ca am inteles de la cei care cunosc firma de productie ca este cerut insistent la Targul de la LAX si Miami.Eu zic ca nu e rau.