View Single Post
Old 11 Dec 2002, 18:52   #8
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
K-PAX a fost un film care mi-a placut...mi-a placut mai multe decat aproape totul ce am vazut in acest an(care, sinceri sa fim, a fost foarte sarac in materie de filme pana in acest moment...poate LOTR(2)...desi tare ma indoiesc ca imi va putea sterge acea senzatie de plictiseala si absurditate pe care mi-a creat-o primul)
Spacey este un actor care merita tot respectul. In K-Pax apar o multime de intrebari fara raspuns, intrebari care cu siguranta daca nu ti le-ai pus deja, si-au cautat un raspuns si din punctul tau de vedere...daca nu era de pe alta planeta, de unde a stiut sa explice toate chestiile cu sistemul sau solar?
Lumea care este descrisa in K-PAX este o lume, care practic te poate inspaimanta. O lume aparent perfecta, in care insa dragostea, importanta dragoste, isi pierde orice importanta...sa inchei cu un citat, caci, cum spunea Edward Furlong, este bine sa inchei cu ceva ce a fost deja spus de altcineva inainte: "Unde dragoste nu e, nimic nu e" Uitati-va la acest aspect al filmului, nu la cel care-i loveste in cap pe toti...nu la cel la care nu necesiti neuroni.
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif