N-o sa ma chinui sa va raspund la fiecare , pentru ca daca sunteti asa destepti precum va dati veti intelege ca aveti fiecare cate un raspuns in aceste randuri !
- sunt doua persoane ( va las sa descoperiti singuri la cine ma refer !)care vad ca stiu foarte multe lucruri "din interior" .Curios !Eu credeam ca pe site-ul asta intra cei pasionati de film nu cei care stiu ce inseamna CNC , Kodak si asa mai departe... Mi se pare chiar bataie de joc. Daca tot stiti ca la Kodak nu se gonfleaza spuneti-mi si mie ce filme ati realizat voi , sau la ce birou din CNC lucrati ( vad ca le aveti si cu legea...)?
Dupa mine ori sunteti rau voitori ori ... rau voitori ( ca mai urat de atata nu pot sa scriu).
- sa va mai dau un nume de banca de imagini : Energy . Vad ca sunteti buni si de SRI asa ca astept sa descoperiti voi de unde au luat imaginile si daca imi spuneti si valoarea ... va voi lauda !!!
- poate imi explicati si mie cum e cu concursul CNC . Unul din voi stie bine chestia asta si as vrea sa ma lamureasca si pe mine.
- nu cred ca ati pus voi monopol pe discutiile astea si daca eu vreau sa intru si sa spun ca mi-a placut un film ( pe care voi il criticati ) am tot dreptul , c-o fac pe banii mei si nu pe ai vostri !!!
- argumentele mele sunt : ideea buna , povestea mi-a placut , imaginea buna ( cu exceptia celor gonflate afara , daca ziceti voi, si e foarte tragic !!!!), muzica mi-a placut , locurile ales foarte bine ( bravo lor - inseamna ca a functionat bine productia si scenografia) , bataile bine facute ( atat cat pot fi ele la noi ), regia - buna pentru un incepator , care se pare ca n-are nici facultate .
Voi nu prea ati fost in stare sa veniti cu argumente. Poate le dati acum.
|