Quote:
On 2002-11-29 22:34, calexandru wrote:
Hello,
Filantropica a fost chiar reusit insa Occident m-a cam dezamagit.Bine ca nu am fost si la Turnul din Pisa :smile:
Insa cu toata nemultumirea mea cred ca o sa merg sa vad Furia.cred ca o un mix de copie intre Fast & Furious si altceva.Pare interesant.
Daca si cu asta ma pacalesc jur ca nu mai merg la un film romanesc o perioada.
Oricum sa nu renuntati la ideea de a va sfatui bine prietenii sa nu mearga la Vlad.
Intrebati-i pe cei patiti!!!
|
imi pare rau ca nu ti-am ascultat sfatul si m-am dus la film. dar.....curios.Mie mi-a placut si nu mi se par strigatele disperate de a nu merge lumea la film sa fie luate in seama de altii. Gusturile nu se discuta, dar tin sa-ti spun ca eu ma .... in gustul tau. Iti dau un sfat: vezi ca sunt telenovele bune pt tine la tv si Romtelecomul s-a scumpit si nu cred ca vrei sa platesti enorm o factura, doar pentru a-ti etala prostia pe un site unde crezi ca toata lumea e proasta si poti sa jignesti pe cine vrei. Incearca sa ai putin respect si bun simt pentru ce fac altii, ca nu cred ca tu, in orice bransa ai lucra, esti un model pentru altii si nu cred ca este cineva invidios pe IQ-ul tau.