ugh... bad news. cu riscul de a parea si mai moron decit pina acum, intreb: ce soi de cabluri ar fi fost de utilizat pentru s-video? exista cabluri speciale? pot sa trec prin alea utp/rj45? alea suporta semnal digital dar... (limita de competenta atinsa cu un zgomot sec)
nu imi e greu sa adaug cabluri noi, ca varnish-urile exista (tuburile alea prin care trece fiecare manunchi, whatchamacallit), deci as putea adauga si alt soi de cabluri la momentul asta fara sa mai atentez la bietii pereti, deja transformati in cashcaval. si sint kilometri in total, dar in calcul le-am pus si pe alea electrice, totally revamped (electricianul s-a crucit cind mi-a schimbat tabloul si a zis ca n-a mai vazut asa ceva in nici o locuinta, credea ca numai firmele dezvolta asemenea sisteme)
deci tot subsolul e mai bun pentru home cinema. ma gindesc sa pun proiectorul si sistemul acolo si sa pastrez televizorul high end in sufragerie cu un set de boxe mai onkyo-ase, si sa iau top of the line pentru subsol. si sa ma descurc sa controlez prin x10, domotic, tot sistemul (moment poetic). parca ala nu tine cont de ziduri la remote controls.
de fapt, ideea de domotica, de a controla casa prin internet/interfata computerului m-a facut sa ma avint cu cablaraia. la o adica, mda, as putea sa dau toate comenzile prin interfata web. doar ca nu pot sa pun dvd-ul in masinarie prin ea. shoot! dar what's a flight of stairs cind vrei sa vezi ceva in conditii optime, right? :smile: o fi el home cinema, dar sa nu exageram, nu e nevoie sa stai lipit de canapea tot timpul.
hai ca m-am inversunat. i'll see this one through, dammit! :smile:
multumiri din nou, amyd! kudos, u r da best!
ricciotto
|