tot eu cu o explicatie mai detaliata. ceea ce am intentionat sa fac
seamana cu chestia asta (cablarea in dublu coaxial si un fir hi-fi, pe linga chestiile de computer si telefon). din fiecare camera, duc in garaj deocamdata. deci subsol. citesc pe situl astora, in alta parte, ca se poate sa iti pui tot sistemul (in afara de boxe, desigur), la subsol, unde vin toate cablurile, si sa distribui de acolo toate semnalele. sounds feasible to you guys? mi-ar place sa ascund toate sculele. dar ar trebui sa cobor la ele de cite ori vreau sa pun un film? hmm... sau sa scot tot manunchiul de cabluri pe nivelul principal al casei si sa pun toate modulatoarele si panourile de distributie IN SUFRAGERIE???
pe de alta parte, locul ideal de home cinema e tocmai o camera mare de la subsol - ma rog, demisol - cu ferestre relativ mici si foarte izolata fonic, pe care voiam sa o folosesc ca gym. orice aparat se aude zdrobitor acolo fata de restul casei care e pe sistem deschis, cu skylights si ferestre mari, greu de mascat complet. deci nu am incinte dreptunghiulare si inchise decit in dormitoare si la mentionatul demisol.
videoproiector si televizor mare plus tot dulapul de conexiuni si paraphernalia in subsol sau nu? sala de cinema in regula dar la care se ajunge prin garaj :smile: sau compromis cu sufragerie-home-cinema (si uritita de dulapul cu scule) dar fara performante acustice, that is the question. any input is more than welcome.
ditamai can of worms, dar tre' sa ajung la o concluzie.
cu multumiri repetate,
ricciotto
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: ricciotto pe 2002-11-29 01:35 ]</font>